Er du glad i italiensk mat og vin? Eller kjenner noen som er det? Da er dette en perfekt gave eller overraskelse til noen du er glad i! Det blir ikke bare gode smaker – dere får også lære om norditaliensk vintradisjon og -kultur. Hvordan vinene lages, hvorfor de smaker som de gjør, hva de passer til og masse annen kuriosa fra vinmaker Marco Brangero.
Marco flyr inn fra Diano d'Alba for å guide dere gjennom en kveld med unik mat og drikke, sammen med restaurantsjef Melita og hennes dyktige servitørteam. Villa Paradiso Tivolis intime og sjarmerende lokaler, rett ved Akerselva, gir det perfekte utgangspunktet for en uforglemmelig kveld fylt med norditaliensk magi!
Book plass på Winemakers Dinner med Brangero!
Vi serverer fem retter inklusive dessert denne kvelden, kombinert med fem ulike viner fra Brangero; i perfekt harmoni, og med smakene alle er glad i. Her er det fare for å både finne en ny favorittvin og en ny yndlingsrett fra det italienske kjøkkenet!
Bruschetta med coleslaw i Piemonte-stil
I glasset: Brangero Langhe Arneis DOC
En norditaliensk klassiker! Tynne skiver av aromatisk kalvekjøtt servert med en smaksrik dressing laget på tunfisk, kapers og ansjos
I glasset: Brangero Langhe Chardonnay DOC
Kremet risotto kokt i Brangero Chardonnay, toppet med fersk, sort vintertrøffel fra Italia
I glasset: Brangero Nebbiolo d’Alba DOC Quattro Cloni
Braisert oksekjake langtidskokt i Brangero Barolo, servert med potetpuré
I glasset: Brangero Barolo Monvigliero DOCG
Fløyelsmyk vaniljepudding fra Piemonte, servert med en puré av røde bær
I glasset: Brangero Alta Langa DOCG Spumante Metodo Classico
Vinhuset Brangero ligger midt i hjertet av Piemonte; nærmere bestemt i den lille landsbyen Diano d'Alba, omringet av vakre vinmarker så langt øyet kan se. Familien Brangero har i generasjoner dyrket jorda med kjærlighet og respekt for naturen. Dette merkes også i hver eneste flaske de produserer – uansett om det er hvitvin, rødvin eller deilig dessertvin. Med en lidenskap for tradisjonelle norditalienske viner, som Barbera og Dolcetto, kombinerer Brangero gamle håndverkstradisjoner med en moderne tilnærming. Resultatet er elegante viner med en rik historie i hver dråpe.
Når Marco Brangero kommer til Villa Paradiso Tivoli tar han med seg et lite stykke av Piemonte. Han deler ikke bare vin, men også historier fra vinmarkene, familien og livet i Diano d'Alba. Vi gleder oss til å vise deg hvordan mat og vin sammen kan skape ekte magi for alle sanser, når Marco sine viner møter rettene fra kokketeamet på Villa Paradiso Tivoli.
Hjertelig velkommen til Winemakers dinner med Brangero på Villa Paradiso, torsdag 23. januar!
Book plass på Winemakers Dinner med Brangero!